Home // Vakantietips // Camping // Glamping België: de 6 leukste tips

Glamping België: de 6 leukste tips

Zoek je een glamping in België? Check mijn 6 tips voor de leukste glampings in België! Ze liggen verspreid door heel België, bijvoorbeeld in Belgisch Limburg en West-Vlaanderen. Alle Belgische glampings in deze lijst hebben een zwembad. Van een groot zwembad met glijbanen tot een heus ‘boerenzwembad’! Je verblijft in glampingtenten met eigen badkamer, bijvoorbeeld in een luxe safaritent of een lodgetent.

Verkort overzicht tips glamping België:

Glampings in Belgie:Bijzonderheden glampings:
1. Camping Goolderheide****Grote buitenzwembaden met glijbanen & zwemmeer
2. Europarcs ZilverstrandLeuk binnenzwembad & zwemmeer met strand & glijbaan
3. Camping Wilhelm TellBuitenzwembaden met glijbanen & binnenzwembad
4. Europarcs Hoge KempenBuitenzwembad aan de overkant (gratis)
5. Hoeve den OverdraghtKleinschalige boerenglamping met ‘boerenzwembad’
6. Camping Parc La Clusure****
Buitenzwembad met peuterbad, veel outdooractiviteiten

6x de leukste glampings in België

Camping Gooiderheide - Glamping België met zwembad

Camping Goolderheide is een grote familiecamping, waar veel te doen is. Zo zijn er meerdere zwembaden met glijbanen voor jong & oud en een groot zwemmeer met strand. In de buurt is ook genoeg te doen: om de hoek ligt Nationaal Park Hoge Kempen. Je kunt hier verschillende soorten safaritenten boeken, met en zonder eigen sanitair. Camping Goolderheide is de perfecte optie als je een kindvriendelijke glamping in België zoekt!

De safaritenten bij Camping Goolderheide kun je boeken bij Vacanceselect en Suncamp.

Glampingtent Camping Zilverstrand van Europarcs - Glamping België

Europarcs Zilverstrand is een luxe glamping in de Antwerpse Kempen. En weet je waarom het park zilverstrand heet? Omdat het zand van het strand op het park zo mooi wit is! Naast een zwemmeer (met glijbanen), is er ook een leuk overdekt zwembad. De lodgetenten op deze glamping zijn geschikt voor 4 tot 6 personen.

De lodgetenten op Europarcs Zilverstrand kun je boeken bij Europarcs.

Camping Wilhelm Tell - Glamping België

Camping Wilhelm Tell is een grote kindvriendelijke glamping in Belgisch Limburg. Kinderen vermaken zich hier in het buitenzwembad met glijbaan, in het binnenbad of in de leuke speeltuinen. Genoeg te doen! Je kunt hier gloednieuwe safaritenten met eigen sanitair boeken voor 4 tot 6 personen.

De safaritenten bij Camping Wilhelm Tell kun je boeken bij Villatent.

Europarcs Hoge Kempen - Glampingtenten - Glamping in België

Europarcs Hoge Kempen ligt in Belgisch Limburg, direct aan National Park de Hoge Kempen. Het park zelf is vrij rustig, je kunt hier goed van de natuur genieten. In de zomer mag je gratis gebruikmaken van het buitenzwembad dat tegenover het park ligt (Zwembad ’t Soetedal). Je kunt bij Europarcs Hoge Kempen verschillende soorten lodgetenten boeken voor 4 tot 6 personen.

De lodgetenten bij Europarcs Hoge Kempen kun je boeken bij Europarcs.

Hoeve den Overdraght - Vlaanderen - Glamping België

Hoeve den Overdraght is eigenlijk een vreemde eend in dit rijtje, maar minstens zo leuk! Deze glamping is namelijk een kleinschalige boerenglamping. Geniet van de koeien en schapen terwijl de kinderen over het erf scharrelen. Erg leuk is het boerenzwembad waar je in kunt plonsen! Je verblijft hier in tenthuisjes, dit zijn glampingtenten met naar keuze een privédouche in de tent, naast de tent of in de boerderij.

De tenthuisjes bij Hoeve den Overdraght kun je boeken bij Boerenbed.

Lodgetent Vakantiepark La Clusure - Glamping België

Camping Parc La Clusure is een glamping in de Belgische Ardennen, direct aan een klein riviertje. De camping heeft een verwarmd buitenzwembad en een actief animatieteam. Je kunt hier allerlei (luxe) accommodaties boeken, zoals 4-persoons lodgetenten met eigen sanitair.

De lodgetenten op Camping Parc La Clusure kun je boeken bij Suncamp en Vacanceselect.

Meer tips voor een glamping in België

Spreekt een glamping in de Ardennen jou wel aan? Check dan mijn tips voor glampings in de Ardennen. En misschien vind je de tips over glampings in Luxemburg ook interessant.

Heb jij zelf een tip voor een glamping in België die eigenlijk echt in bovenstaand lijstje moet? Stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Ook interessant voor jou:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.