4x hotels met privé zwembad op Zanzibar

Wil jij genieten van je eigen privé zwembad op Zanzibar? Ik ging op jacht en vond vier hotels met privé zwembad op Zanzibar! Alle vier superdeluxe 5-sterren hotels, waar je kunt genieten van je eigen zwembad en een heerlijke vakantie op Zanzibar! Ze zijn ook heel geschikt voor een huwelijksreis naar Zanzibar. Check ze allevier hieronder:

Genieten van je privé zwembad op Zanzibar

1. Emerald Zanzibar Resort & Spa***** in Muyuni Beach op Zanzibar

Hotel met prive zwembad Zanzibar - Pool Suite Emerald Zanzibar Resort en Spa

Emerald Zanzibar Resort & Spa is een heerlijk hotel met hotelkamers met privézwembad op Zanzibar. Het hotel ligt aan een mooi wit zandstrand met een mooie blauwe zee. Je verblijf is op basis van all inclusive: geniet van lekkere maaltijden, drankjes, snacks en cocktails! De luxe pool suites die je hier kunt boeken zijn lekker ruim: voor 2 tot 5 personen. En niet alleen lekker ruim, maar ook lekker luxe! Want naast natuurlijk je eigen privézwembad op het terras, heb je ook een groot bubbelbad in je badkamer staan.

De Pool Suites bij Emerald Zanzibar Resort & Spa kun je boeken bij TUI.

2. LUX* Marijani Beach Resort & Spa***** in Pwani Mchangani op Zanzibar

Marijani Beach Resort & Spa - Pwani Mchangani - Charmain Suite - hotelkamer met prive zwembad Zanzibar

LUX* Marijani Beach Resort & Spa is een vijf sterren hotel op Zanzibar met luxe suites met een privé zwembad. Boek hiervoor een ‘Chairman Suite’. Dit is trouwens meer een villa dan een suite: want je hebt een aparte slaapkamer, een kitchenette én natuurlijk je privézwembad. Je hebt hier veel privacy op je eigen terras met privé zwembad. De rest van het hotel is ook fijn trouwens: vlakbij het witte strand en verblijf op basis van halfpension, volpension of all inclusive.

De Chairman Suites bij LUX* Marijani Beach Resort & Spa kun je boeken bij TUI.

3. RIU Palace Zanzibar***** in Nugwi op Zanzibar

RIU Palace Zanzibar - Villa met zwembad - Hotel met prive zwembad Zanzibar

RIU Palace Zanzibar is een luxe adults only all inclusive hotel van de bekende RIU keten. Omdat het een adults only hotel is, is dit de perfecte bestemming voor je huwelijksreis! Je kunt hier heerlijke villa’s met privé zwembad boeken. En je hoeft nergens aan te denken: verblijf is op basis van all inclusive.

De villa’s met privé zwembad bij RIU Palace Zanzibar kun je boeken bij TUI.

4. The Residence Zanzibar***** in Makunduchi op Zanzibar

The Residence Zanzibar - Hotel met villa's met privé zwembad Zanzibar

Nog zo’n topper als je een hotel met privé zwembad op Zanzibar zoekt: The Residence. Hier kun je verschillende soorten villa’s boeken met je eigen zwembad. Voor extra luxe kun je een villa met privé zwembad boeken die ook nog eens direct aan zee liggen. Qua verzorging kun je kiezen uit halfpension, volpension en all inclusive; net wat jij wilt!

De villa’s met eigen zwembad bij The Residence Zanzibar kun je boeken bij De Vakantiediscounter.

Meer hotelkamers met zwembad op Zanzibar

Een extra tip voor een hotel op Zanzibar waarbij je zo vanuit je eigen terras in het zwembad plonst: het splinternieuwe Kwanza resort, dat is geopend in april 2023. Hier kun je verschillende soorten swim up kamers boeken. Let op: bij een swim up kamer heb je geen eigen privé zwembad, maar een gedeeld zwembad.

Check ook eens mijn tips voor de mooiste all inclusive hotels op Zanzibar.

Meer vakantietips

Over de schrijver van dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *