5x de leukste hotels met familiekamers aan zee

Zoek je een hotel met familiekamer aan zee? Ik heb 5 goede opties voor hotels aan de kust met familiekamers voor je op een rij gezet! In o.a. Scheveningen, Noordwijk en Zandvoort. Deze hotels met familiekamers liggen echt direct aan zee of op maximaal 250 meter lopen. Sommige familiekamers hebben zelfs zeezicht!

De leukste hotels met familiekamer aan zee

1. Carlton Beach Hotel**** in Scheveningen – familiekamer met aparte slaapkamers

Carlton Beach Hotel Scheveningen - Hotel met familiekamers aan zee
Familiekamer aan zee - Carlton Beach Hotel Scheveningen - vernieuwde familiekamer met stapelbed

De familiekamers van het Carlton Beach Hotel in Scheveningen zijn erg fijn: ze hebben twee slaapkamers (waarvan 1 met stapelbed), een zitkamer én een privébalkon. Ze zijn eind 2023 helemaal vernieuwd en opnieuw ingericht, dus weer lekker modern nu! De familiekamer is geschikt voor maximaal 5 personen. Het Carlton Beach Hotel ligt direct aan het strand in Scheveningen en heeft een leuk zwembad en een gezellig restaurant.

De familiekamers bij het Carlton Beach Hotel kun je boeken bij Booking.com.

2. Ramada Hotel The Hague – Scheveningen*** – Nieuw hotel met familiekamers

Ramada The Hague Scheveningen - Hotel met familiekamers aan zee
Familiekamer met schuifdeur bij Ramada The Hague Scheveningen hotel

Het Ramada The Hague Scheveningen Hotel is een splinternieuw hotel op loopafstand van het strand & de boulevard van Scheveningen. Je kunt hier verschillende soorten familiekamers boeken voor maximaal 5 personen. Deze familiekamers hebben een tweepersoons kingsize bed en een stapelbed (in een aparte ruimte) voor 2 of 3 kinderen.

De familiekamers bij Ramada The Hague Scheveningen kun je boeken bij Booking.com en Hotelspecials.

3. Two Brothers Noordwijk Beach**** in Noordwijk – Familiekamers met zeezicht

Two Brothers Noordwijk Beach Hotel - Hotel aan zee met zwembad
Familiekamer aan zee - familiekamer Golden Tulip Noordwijk Beach met zeezicht

Bij het Two Brothers Noordwijk Beach Hotel (voorheen Golden Tulip) kun je familiekamers met zeezicht boeken. De familiekamers hebben 4 eenpersoonsbedden, die in dezelfde ruimte staan. Het hotel ligt direct aan het strand in Noordwijk en heeft een zwembad. Zelf ben ik hier ook geweest, toen het nog Golden Tulip Noordwijk Beach heette. Echt eens superlocatie; je steekt de weg over en je staat op het strand!

De familiekamers bij Two Brothers Noordwijk Beach kun je boeken bij Booking.com en Hotelspecials.

4. NH Zandvoort**** – familiekamers aan het strand in Zandvoort

NH Zandvoort hotel - hotel met familiekamers aan zee
NH Zandvoort - Familiekamer aan zee

Bij het NH Zandvoort kun je familiekamers met en zonder zeezicht boeken. Deze familiekamers hebben twee aparte kamers en een zithoek. Heel fijn! Het hotel ligt direct aan het strand. Een hele goede optie als je een hotel met familiekamers aan zee zoekt!

De familiekamers van NH Zandvoort kun je boeken bij Booking.com.

5. Hotel De Zeeuwse Kust (family only) in Renesse

Hotel de Zeeuwse Kust - Hotel met familiekamers aan de kust - buitenzwembad
Familiesuite aan zee - Hotel de Zeeuwse Kust

Bij Hotel De Zeeuwse Kust in Renesse kun je verschillende soorten familiekamers en familiesuites boeken. Voor grotere gezinnen zijn er ook familiesuites voor maximaal 6 personen. Het hotel ligt op 250 meter van het strand en is onderdeel van Strandpark de Zeeuwse Kust. Je kunt dan ook gratis gebruik maken van de zwembaden en waterspeeltuinen met glijbanen (binnen en buiten), het activiteitenprogramma & meer leuks!

De familiekamers bij Hotel de Zeeuwse Kust kun je boeken bij Ardoer (keten waar het park/hotel onder valt)

Heb jij tips voor een familiekamer aan zee?

Heb jij een tip voor een familiekamer aan zee die eigenlijk echt niet mag ontbreken in dit overzicht? Reageer hieronder, stuur me een berichtje via Facebook of mailtje via lieke@reisjager.nl.

Tip: check ook eens mijn tips voor de leukste hotels met familiekamers op de Waddeneilanden, hotels met grote familiekamers (tot 8 personen) en de leukste familiehotels in Nederland.

Ook interessant voor jou:

Over de schrijver van dit artikel: