Home // Vakantietips // Uitgelicht // Uitgelicht met kinderen // 5x de gaafste kinderbungalows in Nederland

5x de gaafste kinderbungalows in Nederland

Laatste update: 14 september 2020

Zoek je een kinderbungalow in Nederland? En dan wel een écht leuke kinderbungalow, met bijvoorbeeld een trampoline of een gaaf speelhuis in de tuin? Ik heb de 5 tips voor de gaafste kinderbungalows op vakantieparken in Nederland voor je op een rij gezet!

Nieuwe generatie kindercottage - kinderbungalow op center parcs port zelande
Nieuwe Generatie Kindercottage bij Center Parcs Port Zélande

Bij Center Parcs kun je kindvriendelijke bungalows op verschillende parken boeken, maar ik raad je vooral de Nieuwe Generatie Kindercottages aan! Deze zijn te vinden op Center Parcs de Eemhof, Center Parcs Port Zélande en Center Parcs het Meerdal. De Nieuwe Generatie Kindercottages zijn kleurrijk ingericht. Deze cottages hebben onder andere buiten een speelhuis en glijbaan en binnen een speelkamer met leuk speelgoed voor de kids!

De nieuwe generatie kindercottages kun je boeken op de website van Center Parcs. 

 

Kinderbungalow met voetbalthema - Vakantiepark Mölke
Kinderbungalow met voetbalthema – Vakantiepark Mölke

De thema kinderbungalows bij Vakantiepark Mölke zijn echt heel erg leuk ingericht. Wat dacht je van een kindvriendelijk vakantiehuis met een voetbalthema, of een Ridders & Prinsessenthema met verkleedkleren? De kinderbungalow boek je tot maximaal 6 personen en je kunt hier ook speciale babybungalows en gave boomhutten boeken. Op Vakantiepark Mölke is er genoeg te doen: zo zijn er onder andere een zwembad en een binnenspeeltuin.

De thema kinderbungalows kun je boeken op de website van Vakantie Mölke.

Landal Kinderbungalow - Vakantiehuis met trampoline bij Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
Landal Kinderbungalow – Vakantiehuis met trampoline bij Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

De Landal kinderbungalows zijn op veel Landal vakantieparken te vinden. Landal heeft verschillende types kinderbungalows: o.a. de standaard kinderbungalows en de plus kinderbungalows. De faciliteiten en inrichting van de standaard kinderbungalows verschillen. De inrichting van faciliteiten van de Plus Kinderbungalows zijn op alle Landal parken wel gelijk. De Plus Kinderbungalows hebben in elk geval speelgoed, een sjoelbak, jeu de boules en een buitenspelcomputer. Zoek je een vakantiehuis met trampoline? Dan raad ik je kinderbungalows bij Landal Orveltemarke en Landal Landgoed de Hellendoornse Berg aan.

De Landal Kinderbungalows kun je boeken op de website van Landal.

 

7-persoons kinderbungalow op Vakantiepark de Boshoek
7-persoons kinderbungalow op Vakantiepark de Boshoek

Bij Vakantiepark de Boshoek kun je sinds het voorjaar van 2019 speciale kinderbungalows huren. Deze zijn kindvriendelijk ingericht, zo is er een speciale speelkamer met spelletjes en speelgoed. Op het terras staan een glijbaan en speelhuisje. De 7-persoonsbungalows zijn geschikt voor maximaal 4 volwassenen, 2 kinderen en een baby. Voor een baby is er een babykamer met babybedje, commode en babybadje en een box in de woonkamer.

De Kinderbungalows op Vakantiepark de Boshoek kun je boeken op de website van Vakantiepark de Boshoek.

Semi-privéspeeltuin bij kids special kinderbungalow op Vakantiepark de Leistert
Semi-privéspeeltuin bij kids special kinderbungalow op Vakantiepark de Leistert

Op Vakantiepark de Leistert in Roggel kun je twee typen kinderbungalows boeken: ‘luxe kindvriendelijke bungalows’ en ‘kids special bungalows’. Beide typen kinderbungalows hebben een omheinde tuin, traphekjes, een kinderbed, kinderstoel en box, bolderkar en ook heel handig: een was-droogcombinatie! Bij de ‘kids special bungalows’ heeft de kinderslaapkamer een stoer houten stapelbed en heb je toegang tot een (semi-)privéspeeltuin die je met 8 kinderbungalows deelt. Superleuk dus voor de kinderen om vriendjes te maken! Wil je zelf ook nog wat luxe? De ‘luxe kindvriendelijke bungalows’ hebben een sauna en een bubbelbad en de kinderen kunnen zich vermaken op de Playstation 3 of 4. Op Vakantiepark De Leistert is erg veel te doen voor kinderen: zo zijn er een subtropisch zwembad met glijbanen, een verwarmd buitenzwembad, een waterspeeltuin, zwemvijver en een indoorspeelparadijs.

De kinderbungalows bij Vakantiepark de Leistert kun je boeken op de website van de Leistert.

 

Heb jij een tip voor een gave kinderbungalow in Nederland? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl!

Tip: Bekijk ook eens mijn tips voor speciale babybungalows.
Tip: bekijk ook eens mijn tips voor de leukste boomhutovernachtingen in Nederland!