Home // Home - Tips & Inspiratie // Home - Tips Kids // 5x de gaafste kinderbungalows in Nederland
5x de gaafste kinderbungalows in Nederland

5x de gaafste kinderbungalows in Nederland

Zoek je een kinderbungalow in Nederland? En dan wel een écht leuke kinderbungalow, met bijvoorbeeld een trampoline of een gaaf speelhuis in de tuin? Ik heb de 5 tips voor de gaafste kinderbungalows op vakantieparken in Nederland voor je op een rij gezet!

Nieuwe generatie kindercottage - kinderbungalow op center parcs port zelande
Nieuwe Generatie Kindercottage bij Center Parcs Port Zélande

Bij Center Parcs kun je kindvriendelijke bungalows op verschillende parken boeken, maar ik raad je vooral de Nieuwe Generatie Kindercottages aan! Deze zijn te vinden op Center Parcs de Eemhof, Center Parcs Port Zélande en Center Parcs het Meerdal. De Nieuwe Generatie Kindercottages zijn kleurrijk ingericht. Deze cottages hebben onder andere buiten een speelhuis en glijbaan en binnen een speelkamer met leuk speelgoed voor de kids!

Kinderbungalow met voetbalthema - Vakantiepark Mölke
Kinderbungalow met voetbalthema – Vakantiepark Mölke

De thema kinderbungalows bij Vakantiepark Mölke zijn echt heel erg leuk ingericht. Wat dacht je van een kindvriendelijk vakantiehuis met een voetbalthema, of een Ridders & Prinsessenthema met verkleedkleren? De kinderbungalow boek je tot maximaal 6 personen en je kunt hier ook speciale babybungalows en gave boomhutten boeken. Op Vakantiepark Mölke is er genoeg te doen: zo zijn er onder andere een zwembad en een binnenspeeltuin.

Landal Kinderbungalow - Vakantiehuis met trampoline bij Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
Landal Kinderbungalow – Vakantiehuis met trampoline bij Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

De Landal kinderbungalows zijn op veel Landal vakantieparken te vinden. Landal heeft verschillende types kinderbungalows: o.a. de standaard kinderbungalows en de plus kinderbungalows. De faciliteiten en inrichting van de standaard kinderbungalows verschillen. De inrichting van faciliteiten van de Plus Kinderbungalows zijn op alle Landal parken wel gelijk. De Plus Kinderbungalows hebben in elk geval speelgoed, een sjoelbak, jeu de boules en een buitenspelcomputer. Zoek je een vakantiehuis met trampoline? Dan raad ik je kinderbungalows bij Landal Orveltemarke en Landal Landgoed de Hellendoornse Berg aan.

 

7-persoons kinderbungalow op Vakantiepark de Boshoek
7-persoons kinderbungalow op Vakantiepark de Boshoek

Bij Vakantiepark de Boshoek kun je sinds het voorjaar van 2019 speciale kinderbungalows huren. Deze zijn kindvriendelijk ingericht, zo is er een speciale speelkamer met spelletjes en speelgoed. Op het terras staan een glijbaan en speelhuisje. De 7-persoonsbungalows zijn geschikt voor maximaal 4 volwassenen, 2 kinderen en een baby. Voor een baby is er een babykamer met babybedje, commode en babybadje en een box in de woonkamer.

Speelschip bij luxe kinderbungalow op Vakantiepark de Krim
Speelschip bij luxe kinderbungalow op Vakantiepark de Krim

Bij Vakantiepark de Krim kun je in luxe kinderbungalows met je eigen piratenspeelschip verblijven. Deze kinderbungalows zijn geschikt voor maximaal 8 personen en hebben een grote tuin en prachtig vrij uitzicht over de duinen. Op Vakantiepark de Krim is erg veel te doen voor kinderen: er is een binnen- en buitenzwembad, een indoorspeelparadijs en uitgebreide animatie in de schoolvakanties.

Heb jij een tip voor een gave kinderbungalow in Nederland? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl!

Tip: Bekijk ook eens mijn tips voor speciale babybungalows.
Tip: bekijk ook eens mijn tips voor de leukste boomhutovernachtingen in Nederland!

Ook interessant voor jou: