Home // Vakantietips // Uitgelicht met kinderen // 5x de gaafste kinderbungalows in Nederland

5x de gaafste kinderbungalows in Nederland

Zoek je een kinderbungalow in Nederland? En dan wel een écht leuke kinderbungalow, met bijvoorbeeld een trampoline of een gaaf speelhuis in de tuin? Ik heb de 5 tips voor de gaafste kinderbungalows op vakantieparken in Nederland voor je op een rij gezet! Deze kinderbungalows zijn ook helemaal ingericht op kinderen, bijvoorbeeld met traphekjes, kinderstoelen en leuk speelgoed.

Nieuwe generatie kindercottage - kinderbungalow op center parcs port zelande
Premium Kindercottage - Center Parcs de Eemhof

De Center Parcs parken zijn op zichzelf als een paradijs voor kinderen, maar bij Center Parcs kun je ook nog eens hele leuke kindvriendelijke bungalows boeken!

De leukste kinderbungalows zijn de Premium Kindercottage bij Center Parcs Port Zélande, de Nieuwe Generatie Kindercottage bij Center Parcs het Meerdal, en de vernieuwde Premium Kindercottage bij Center Parcs de Eemhof. Deze kinderbungalows hebben namelijk allemaal een speelhuis met glijbaan in de tuin en een superleuke speelkamer met speelgoed voor de kids!

De Kindercotttages bij Center Parcs kun je boeken op de website van Center Parcs. 

 

Kinderbungalow met voetbalthema - Vakantiepark Mölke
Kinderbungalow bij Vakantiepark Mölke

De thema kinderbungalows bij Vakantiepark Mölke zijn echt heel erg leuk ingericht. Wat dacht je van een kindvriendelijk vakantiehuis met een voetbalthema, of een Ridders & Prinsessenthema met verkleedkleren?

De kinderbungalows zijn te boeken voor maximaal 8 personen en je kunt hier ook speciale babybungalows en gave boomhutten boeken. Op Vakantiepark Mölke is er genoeg te doen: kinderen kunnen zich namelijk uitleven in het leuke overdekte zwembad en in de binnenspeeltuin.

De kinderbungalows kun je boeken op de website van Vakantie Mölke.

Landal Kinderbungalow - Vakantiehuis met trampoline bij Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
Landal de Lommerbergen - 4-persoons kinderbungalow

De Landal kinderbungalows zijn op veel Landal vakantieparken te vinden. Landal heeft verschillende types kinderbungalows: o.a. de standaard kinderbungalows en de plus kinderbungalows. De faciliteiten en inrichting van de standaard kinderbungalows verschillen.

De inrichting en faciliteiten van de Plus Kinderbungalows zijn op alle Landal parken wel gelijk. De Plus Kinderbungalows hebben in elk geval speelgoed, een sjoelbak en jeu de boules.

Zoek je een vakantiehuis met trampoline? Dan raad ik je kinderbungalows bij Landal Orveltemarke en Landal Landgoed de Hellendoornse Berg aan.

De Landal Kinderbungalows kun je boeken op de website van Landal.

 

Kidsbungalow Bospark Voorthuizen met glijbaan
7-persoons kinderbungalow op Vakantiepark de Boshoek

Bij Vakantiepark de Boshoek kun je sinds 2019 ook speciale kinderbungalows huren. Deze zijn heel kindvriendelijk ingericht. Zo heeft de kinderbungalow een een speciale speelkamer met spelletjes en speelgoed. Op het terras staan een glijbaan en een speelhuisje.

De 7-persoonsbungalows zijn geschikt voor maximaal 4 volwassenen, 2 kinderen en een baby. Voor een baby is er een babykamer met babybedje, commode en babybadje en een box in de woonkamer.

De Kinderbungalows op Vakantiepark de Boshoek kun je boeken op de website van Vakantiepark de Boshoek.

Kinderbungalow Vakantiepark de Leistert - Semi Prive Speeltuin
Kinderbungalow Vakantiepark de Leistert - Kinderslaapkamer

Op Vakantiepark de Leistert in Roggel kun je twee soorten kinderbungalows boeken: ‘luxe kindvriendelijke bungalows’ en ‘kids special bungalows’. Beide soorten kinderbungalows hebben een omheinde tuin, traphekjes, een kinderbed, kinderstoel en box, bolderkar en ook heel handig: een was-droogcombinatie!

Bij de ‘kids special bungalows’ heeft de kinderslaapkamer een stoer houten stapelbed en heb je toegang tot een grote (semi-)privéspeeltuin die je met 8 kinderbungalows deelt. Superleuk dus voor de kinderen om vriendjes te maken! Wil je zelf ook nog wat luxe? De ‘luxe kindvriendelijke bungalows’ hebben een sauna en een bubbelbad en de kinderen kunnen zich vermaken op de Playstation 3 of 4.

Op Vakantiepark De Leistert is erg veel te doen voor kinderen: zo zijn er een subtropisch zwembad met glijbanen, een verwarmd buitenzwembad, een waterspeeltuin, zwemvijver en een indoorspeelparadijs.

De kinderbungalows bij Vakantiepark de Leistert kun je boeken op de website van de Leistert.

Meer tips voor leuke kinderbungalows

Heb jij een tip voor een gave kinderbungalow in Nederland? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl!

Tip: Bekijk ook eens mijn tips voor speciale babybungalows.
Tip: bekijk ook eens mijn tips voor de leukste boomhutovernachtingen in Nederland!

Ook interessant voor jou: