Home // Home - Tips & Inspiratie // Home - Tips Vakantieparken // Overzicht vakantieparken met babybungalows
Overzicht vakantieparken met babybungalows

Overzicht vakantieparken met babybungalows

Laatste update: 1 april 2020

Zoek je een vakantiepark om met je baby naar toe te gaan? Ik heb 5 tips voor vakantieparken met babybungalows voor je op een rij gezet! Perfect voor een eerste vakantie met je baby. In een babybungalow heb je een aparte babykamer voor je baby en staan er handige babyspullen voor je klaar, zoals een box, aankleedkussen en babybadje.

1. Landal Greenparks
Landal Aelderholt, Landal Coldenhove, Landal Rabbit Hill & Landal Landgoed ‘t Loo
Landal Greenparks is mijn favoriet als ‘t om babybungalows gaat! Je kunt hier bij 4 parken nieuwe babybungalows boeken die van alle gemakken zijn voorzien. Deze babybungalows kun je boeken bij Landal Aelderholt, Landal Coldenhove, Landal Rabbit Hill & Landal Landgoed ‘t Loo. Bij Landal zijn de babybungalows zijn echt van álle (baby)gemakken voorzien. Zo staan er in deze babybungalows onder andere een wipstoel, babybox en speelkleed voor je klaar met een activiteitenboog, rammelaar en ander babyspeelgoed. De babykamer is helemaal compleet ingericht met een wieg, ledikant, commode met aankleedkussen, babybadje en schommelstoel. Ook praktisch zijn de flessenwarmer en de babyfoon. Superhandig als je een vakantiepark voor met je baby zoekt!

Klik hier voor meer informatie, foto’s en mogelijkheid om de babybungalows te boeken.

Babybungalow - Landal Landgoed 't Loo - Babyspullen
Babybungalow – Landal Landgoed ‘t Loo – Babyspullen

Babybungalow - Landal Rabbit Hill - Babykamer
Babybungalow – Landal Rabbit Hill – Babykamer

2. Hof van Saksen in Nooitgedacht, Drenthe
Hof van Saksen hoort officieel bij Landal Greenparks, maar ik vind Hof van Saksen toch de moeite waard om apart te vermelden. Bij Hof van Saksen kun je een 4-persoons newbornboerderij boeken, helemaal aangepast aan baby’s. Zo is er een babykamer met hangwieg en een kinderkamer met ledikant en juniorbed. Aan een babybadje, tummytub, wipstoel, luieremmer, schommelstoel, commode met aankleedkussen en babypotje is ook gedacht. Ook aan andere praktische zaken is gedacht: zo is er een videobabyfoon en flessenwarmer. Ook op het park zelf is genoeg te doen voor je baby’s, zo is er onder andere een apart peuterzwembad.

Klik hier voor meer informatie, foto’s en mogelijkheid om de newborn boerderij te boeken.

Newborn Boerderij - Babybungalow bij Hof van Saksen - Babykamer
Newborn Boerderij – Babybungalow bij Hof van Saksen – Babykamer
Newborn Boerderij - Babybungalow bij Hof van Saksen - Babykamer
Newborn Boerderij – Babybungalow bij Hof van Saksen – Babykamer

3. Vakantiepark Mölke in Zuna, Overijssel
Vakantiepark Mölke in Zuna heeft twee speciale 5-persoons babybungalows in het thema ‘Boerderij’ en ‘Ridders en Prinsessen’. In deze babybungalows vind je een babykamer met een ledikant, commode en badje. Ook staan er een babybox met muziekmobiel en kinderstoel klaar. De babybungalows zijn nog vrij nieuw en echt superleuk ingericht, met veel aandacht voor de details. Extra fijn: je kunt je auto vlakbij de bungalows parkeren, zo hoef je niet zo ver te sjouwen!

Klik hier voor meer informatie, foto’s en mogelijkheid om de babybungalows te boeken.

Babybungalow thema - Vakantiepark Molke - Babykamer
Babybungalow thema – Vakantiepark Molke – Babykamer
Babybungalow thema - Vakantiepark Molke - Commode
Babybungalow thema – Vakantiepark Molke – Commode

4. Vakantiepark de Boshoek in Voorthuizen, Gelderland
De 7-persoons Kidsbungalow op Vakantiepark de Boshoek is volledig ingericht voor je baby: zo is er onder andere een aparte babykamer met ledikant, commode en babybadje. In de woonkamer staat een box voor je klaar, twee kinderstoelen en leuk speelgoed. De bungalow is ook heel geschikt voor peuters en kleuters: er is onder ander een omheinde tuin met speeltoestellen, een aparte speelkamer en een kinderspeelhoek in de woonkamer. Ook fijn: je kan bij dit park bijvoorbeeld ook 2 nachten boeken, je zit niet vast aan de standaard wisseldagen maandag & vrijdag!

Deze tip kreeg ik doorgestuurd van Maureen. Heb jij ook een tip voor een babybungalow? Laat het me weten via lieke@reisjager.nl

Klik hier voor meer informatie, foto’s en mogelijkheid om de kidsbungalow te boeken.

Babybungalow - Vakantiepark Boshoek Voorthuizen - Babykamer
Babybungalow – Vakantiepark Boshoek  – Babykamer
Babybungalow - Vakantiepark Boshoek Voorthuizen - Tuin (eigen foto)
Babybungalow – Vakantiepark Boshoek  – Tuin (foto van tipgever Maureen)

5. Center Parcs
Beste opties bij Center Parcs: Center Parcs Meerdal en Center Parcs Huttenheugte
Center Parcs, wie kent ‘t niet? Centerparcs heeft geen speciale babybungalows (wel kinderbungalows), maar is wel een goede optie voor een vakantie met je baby. In de cottages van Center Parcs zijn een babybedje en kinderstoel al standaard aanwezig. Bij O.a. Center Parcs Meerdal en Center Parcs de Huttenheugte kun je een gratis babyservicepakket bestellen met een verschoningskussen, buggy, wipstoeltje en badje. Tegen betaling kun je ook een babybox bestellen. Bij Center Parcs kun je ook speciale kinderbungalows boeken, leuk voor als er ook oudere kinderen meegaan. Ook buiten je vakantiehuisje is aan baby’s gedacht; zo is er gratis babyvoeding in de restaurants, kun je een workshop babymassage boeken en meedoen aan babyzwemmen.

Klik hier voor meer informatie, foto’s en mogelijkheid om te boeken.

Ik werk dit overzicht met babybungalows in Nederland af en toe bij met bijvoorbeeld nieuw gebouwde babybungalows (laatste update: 1 april 2020). Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip of vraag? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl!

Tip: zoek je een vakantie in kinderbungalow in Nederland? Een overzicht met kinderbungalows is in de maak! Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de laatste updates!