Overzicht vakantieparken met babybungalows

Zoek je een vakantiepark om met je baby naar toe te gaan? Ik heb 5 tips voor vakantieparken met babybungalows in Nederland voor je op een rij gezet! Perfect voor een eerste vakantie met je baby. In een babybungalow heb je een aparte babykamer voor je baby en staan er handige babyspullen voor je klaar, zoals een box, aankleedkussen en babybadje.

De leukste babybungalows in Nederland

1. Babybungalows bij Landal Greenparks

Babybungalow - Landal Landgoed 't Loo - Babyspullen
Babybungalow - Landal Rabbit Hill - Babykamer

Babybungalows bij: Landal Aelderholt,Landal ColdenhoveLandal Rabbit Hill & Landal Landgoed ’t Loo

Landal Greenparks is mijn favoriet als ’t om babybungalows gaat! Je kunt hier bij 4 parken nieuwe babybungalows boeken die van alle gemakken zijn voorzien. Deze babybungalows kun je boeken bij Landal Aelderholt, Landal Coldenhove, Landal Rabbit Hill & Landal Landgoed ’t Loo. Bij Landal zijn de babybungalows zijn echt van álle (baby)gemakken voorzien. Zo staan er in deze babybungalows onder andere een wipstoel, babybox en speelkleed voor je klaar met een activiteitenboog, rammelaar en ander babyspeelgoed. De babykamer is helemaal compleet ingericht met een wieg, ledikant, commode met aankleedkussen, babybadje en schommelstoel. Ook praktisch zijn de flessenwarmer en de babyfoon. Superhandig als je een vakantiepark met je baby zoekt!

Kijk voor meer informatie over de Landal Babybungalows op de website van Landal.

2. Newbornboerderij bij Hof van Saksen in Nooitgedacht, Drenthe

Newborn Boerderij - Babybungalow bij Hof van Saksen - Babykamer
Newborn Boerderij - Babybungalow bij Hof van Saksen - Babykamer

Hof van Saksen hoort officieel bij Landal Greenparks, maar ik vind Hof van Saksen toch de moeite waard om apart te vermelden. Bij Hof van Saksen kun je een 4-persoons newbornboerderij boeken, helemaal aangepast aan baby’s. Zo is er een babykamer met hangwieg en een kinderkamer met ledikant en juniorbed. Aan een babybadje, tummytub, wipstoel, luieremmer, schommelstoel, commode met aankleedkussen en babypotje is ook gedacht. Ook aan andere praktische zaken is gedacht: zo is er een videobabyfoon en flessenwarmer. Ook op het park zelf is genoeg te doen voor je baby’s, zo is er onder andere een apart peuterzwembad.

Kijk voor meer informatie over de babybungalows op de website van Hof van Saksen.

3. Babylodges bij Roompot vakantieparken in Nederland

Babybungalows - Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad - Babykamer in babylodge
Babybungalow - Roompot Beach Resort Brouwersdam - Babyslaapkamer met ledikant

Speciale baby bungalows bij: Roompot Beach Resort Brouwersdam, Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad en Noordzee Résidence de Banjaard.

Bij Roompot kun je bij drie vakantieparken hele mooie nieuwe babybungalows boeken. Bij Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad en Roompot Beach Resort Brouwersdam kun je babylodges boeken waar je met 4 personen en een baby kunt verblijven. Bij Noordzee Résidence de Banjaard is de baby bungalow voor 2 personen + een baby. Deze speciale babylodges hebben allemaal een aparte babyslaapkamer met een ledikantje, commode en babybadje. Ook zijn er natuurlijk een box en kinderstoel voor je baby. Bij Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad hebben de babylodges een bolderwagen. Ideaal: maxicosi erin en lekker naar het strand! Echt alledrie leuke opties als je een vakantiepark met je baby wilt boeken!

Kijk voor meer informatie over de baby lodges op de website van Roompot:
Roompot Beach Resort Brouwersdam
Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad
Noordzee Résidence de Banjaard

4. Babybungalows bij Vakantiepark Mölke in Zuna, Overijssel

Babybungalow thema - Vakantiepark Molke - Babykamer
Babybungalow thema - Vakantiepark Molke - Commode

Vakantiepark Mölke in Zuna heeft twee speciale 5-persoons babybungalows in het thema ‘Boerderij’ en ‘Ridders en Prinsessen’. In deze babybungalows vind je een babykamer met een ledikant, commode en badje. Ook staan er een babybox met muziekmobiel en kinderstoel klaar. De babybungalows zijn nog vrij nieuw en echt superleuk ingericht, met veel aandacht voor de details. Extra fijn: je kunt je auto vlakbij de bungalows parkeren, zo hoef je niet zo ver te sjouwen met al je babyspullen.

Kijk voor meer informatie over de babybungalows op de website van vakantiepark Mölke.

5. Babybungalows bij Vakantiepark de Boshoek in Voorthuizen, Gelderland

Babybungalow - Vakantiepark Boshoek Voorthuizen - Babykamer
Babybungalow - Vakantiepark Boshoek Voorthuizen - Tuin (eigen foto)

De 7-persoons Kidsbungalow op Vakantiepark de Boshoek is volledig ingericht voor je baby: zo is er onder andere een aparte babykamer met een ledikant, een commode en een babybadje. In de woonkamer staan een box, twee kinderstoelen en leuk speelgoed klaar. De bungalow is ook heel geschikt voor peuters en kleuters: er is onder ander een omheinde tuin met speeltoestellen, een aparte speelkamer en een kinderspeelhoek in de woonkamer. Ook fijn: je kan bij dit park bijvoorbeeld ook 2 nachten boeken, je zit niet vast aan de standaard wisseldagen maandag & vrijdag!

Kijk voor meer informatie over de babybungalows op de website Vakantiepark de Boshoek.

Deze tip kreeg ik doorgestuurd van Maureen (de foto van de tuin is door haar gemaakt). Heb jij ook een tip voor een babybungalow? Laat het me weten via lieke@reisjager.nl

6. Kinderbungalows met babyservicepakket bij Center Parcs

Beste opties voor babybungalows bij Center Parcs: Center Parcs Meerdal en Center Parcs Huttenheugte

Center Parcs, wie kent ’t niet? Centerparcs heeft geen speciale babybungalows (wel kinderbungalows), maar is wel een goede optie voor een vakantie met je baby. In de cottages van Center Parcs zijn een babybedje en kinderstoel al standaard aanwezig. Bij Center Parcs Meerdal en Center Parcs de Huttenheugte kun je een gratis babyservicepakket bestellen met een verschoningskussen, buggy, wipstoeltje en badje. Tegen betaling kun je ook een babybox bestellen. Bij Center Parcs kun je ook speciale kinderbungalows boeken, leuk voor als er ook oudere kinderen meegaan. Ook buiten je vakantiehuisje is aan baby’s gedacht; zo is er gratis babyvoeding in de restaurants, kun je een workshop babymassage boeken en meedoen aan babyzwemmen.

Kijk voor meer informatie over de Center Parcs babybungalows op de website van Center Parcs.

Meer tips voor babybungalows

Ik werk dit overzicht met babybungalows in Nederland af en toe bij met bijvoorbeeld nieuw gebouwde babybungalows. Heb jij een tip voor een babybungalow? Stuur me graag een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl.

Tip: check ook mijn tips voor de vakantieparken met kinderbungalows en de fijnste familiehotels.

Nog meer tips voor een vakantie met kinderen:

Over de schrijver van dit artikel: