5x hotelkamers met de mooiste bubbelbaden in Nederland

Ben je op zoek naar een hotelkamer met bubbelbad in Nederland? Zo’n lekker groot bubbelbad, bijvoorbeeld zoiets als een bubbelbad van het merk Jacuzzi® of Whirlpool? Ik heb 5 hotels met grote bubbelbaden (net zo groot als een Jacuzzi) op de hotelkamer voor je op een rij gezet! Zo’n hotelkamer met bubbelbad is ideaal voor een ontspannen weekendje weg, huwelijksnacht of een voor een romantische verrassing voor je grote liefde. De hotelkamers met bubbelbad in dit overzicht zijn door heel Nederland verspreid: van Drenthe tot Rotterdam.

Weetje: wist je dat Jacuzzi officieel een merk is? Daarom zie je online soms ook een ® teken achter het woord Jacuzzi staan. Veel mensen noemen een groot bubbelbad een Jacuzzi, maar dat is dan eigenlijk geen Jacuzzi. Vandaar dat ik het in deze blog niet heb over hotels met een jacuzzi op de kamer, maar over hotels met een bubbelbad op de kamer.

Top 5 hotelkamers met bubbelbad (net zoiets als een Jacuzzi)

1. Inntel Hotels Den Haag Marina Beach in Scheveningen – Zuid-Holland

Hotelkamer met bubbelbad - Mooiste hotelkamer van Nederland - Inntel Den Haag Marina Beach

Ik denk dat dit wel één van de mooiste hotelkamers van Nederland is: de wellness kamer (of wellness suite) bij Inntel Hotel Den Haag Marina Beach. Een splinternieuw hotel met een groot rond bubbelbad waar je makkelijk met twee personen in past (zoiets als een Jacuzzi dus). Én een sauna met uitzicht op zee, wauw! Ik heb zelf ook in deze kamer geslapen en vond het echt geweldig. Ook de omgeving is er mooi: met een paar passen sta je op het strand en er zijn genoeg leuke restaurants in de buurt (tip: check ook de restaurantjes in de haven, zo’n tien minuutjes lopen van het hotel).

De wellness hotelkamers met bubbelbad bij Inntel Den Haag Marina Beach kun je boeken bij Booking.com.

2. Westcord Hotel Eindhoven**** in Eindhoven – Noord-Brabant

Hotelkamer met bubbelbad - Inntel hotels Eindhoven

Het prachtige designhotel Westcord Hotel Eindhoven (heette eerder: Inntel Hotels Art Eindhoven) heeft unieke kamers met kingsize bed en groepsbubbelbad (net zoiets als een Jacuzzi). Naast het bubbelbad heeft de hotelkamer nog een aparte badkamer met een tropische regendouche. Ook heel fijn: het hotel heeft nog een superdeluxe wellnesscentrum, waar je gratis gebruik van kunt maken.

De hotelkamers met XL bubbelbad bij Westcord Hotel Eindhoven kun je boeken bij Booking.com.

3. Hotel ReeHorst Ede**** in Ede – Gelderland

Kamer met bubbelbad - Hotel de Reehorst in Ede

Het luxe viersterrenhotel Hotel ReeHorst in Ede heeft maar liefst 10 prachtige luxe themasuites met XXL bubbelbad (2 meter!) met 18 massagestralen, lichttherapie en een fijne massagedouche. Elke hotelkamer met bubbelbad heeft hier een thema: Ibiza, Hong Kong, Venezia en New York. Perfect voor een heerlijk romantisch en luxe weekendje weg!

Een hotelkamer met bubbelbad bij Hotel Reehorst kun je boeken bij Booking.com.

4. Van der Valk Hotel Assen**** in Assen – Drenthe

Hotelkamer met bubbelbad - Van der Valk hotel Assen

Van der Valk hotel Assen heeft een aantal hele mooie hotelkamers met bubbelbad. Zo kun je hier onder andere slapen in een romantische love suite met een groot hartvormig bubbelbad of een gave dragon suite met een groot bubbelbad met lichttherapie. Gaaf: de dragon suite heeft zelfs een rond bed!

De luxe hotelsuites met bubbelbad bij Van der Valk Hotel Assen kun je boeken bij Booking.com.

5. Mainport Design Hotel Rotterdam***** in Rotterdam – Zuid-Holland

Spa Waterfront kamer met bubbelbad - Mainport hotel Rotterdam

Zoek je een hotelkamer met bubbelbad voor een stedentrip? Dan zijn de spa kamers in het luxe Mainport Design Hotel iets voor jou! Je hebt dan niet alleen de beschikking over een groot bubbelbad op je hotelkamer (lijkt op een Jacuzzi), maar ook over een sauna. En de locatie is top: middenin het centrum van Rotterdam.

De hotelkamers met bubbelbad en sauna kun je boeken op Booking.com.

Meer hotelkamers met bubbelbad:

Dit overzicht van hotelkamers met bubbelbad in Nederland wordt regelmatig bijgewerkt. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip? Stuur gerust een berichtje via Facebook of naar lieke@reisjager.nl!

Tip: check ook mijn overzicht met de leukste huisjes met bubbelbad en de mooiste wellness suites.

Meer tips voor een wellness weekendje weg:

Over de schrijver van dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *