Home // Vakantietips // 5x hotelkamers met de mooiste bubbelbaden in Nederland

5x hotelkamers met de mooiste bubbelbaden in Nederland

Ben je op zoek naar een hotelkamer met bubbelbad in Nederland? Ik heb 5 hotels met grote bubbelbaden op de kamer voor je op een rij gezet! En dan ook écht met een groot bubbelbad, van bijvoorbeeld het merk Jacuzzi® of Whirlpool. Zo’n hotelkamer met bubbelbad is ideaal voor een ontspannen weekendje weg, huwelijksnacht of een voor een romantische verrassing voor je grote liefde.

De hotelkamers met bubbelbad in dit overzicht zijn door heel Nederland verspreid: van Drenthe tot Rotterdam.

Top 5 hotelkamers met bubbelbad

Hotelkamer met bubbelbad - Koperen Hoogte Zwolle

In de oude watertoren in Zwolle is hotel De Koperen Hoogte gevestigd. Dit unieke hotel heeft 16 luxe hotelkamers. Deze hotelkamers hebben allemaal een bubbelbad op de kamer en zijn romantisch ingericht, met goede boxspringbedden en een badkamer met een 2-persoonsbubbelbad en een 2-persoonsregendouche. Voor extra romantiek kun je een diner reserveren in het ronddraaiende panoramarestaurant!

Een hotelkamer met bubbelbad bij Hotel de Koperen Hoogte kun je boeken bij Hotels.nl.

Hotelkamer met bubbelbad - Inntel hotels Eindhoven

Het prachtige designhotel Inntel Hotels Art Eindhoven heeft unieke kamers met kingsize bed en XL bubbelbad. Naast het bubbelbad heeft de hotelkamer nog een aparte badkamer met een tropische regendouche. Ook heel fijn: het hotel heeft nog een superluxe wellnesscentrum, waar je gratis gebruik van kunt maken.

De hotelkamers met XL bubbelbad bij Inntell Hotels Art Eindhoven kun je boeken bij Booking.com.

Kamer met bubbelbad - Hotel de Reehorst in Ede

Het luxe viersterrenhotel Hotel ReeHorst in Ede heeft maar liefst 10 prachtige luxe themasuites met XXL bubbelbad (2 meter!) met 18 massagestralen, lichttherapie en een fijne massagedouche. Elke hotelkamer met bubbelbad heeft hier een thema: Ibiza, Hong Kong, Venezia en New York. Perfect voor een heerlijk romantisch en luxe weekendje weg!

Een hotelkamer met bubbelbad bij Hotel Reehorst kun je boeken bij hotels.nl en Booking.com.

Hotelkamer met bubbelbad - Van der Valk hotel Assen

Van der Valk hotel Assen heeft een aantal hele mooie hotelkamers met bubbelbad. Zo kun je hier onder andere slapen in een romantische love suite met een groot hartvormig bubbelbad of een gave dragon suite met een groot bubbelbad met lichttherapie. Gaaf: de dragon suite heeft zelfs een rond bed!

De luxe hotelsuites met bubbelbad bij Van der Valk Hotel Assen kun je boeken bij Booking.com.

Spa Waterfront kamer met bubbelbad - Mainport hotel Rotterdam

Zoek je een hotelkamer met bubbelbad voor een stedentrip? Dan zijn de spa kamers in het luxe Mainport Design Hotel iets voor jou! Je hebt dan niet alleen de beschikking over een groot bubbelbad op je hotelkamer, maar ook over een sauna. En de locatie is top: middenin het centrum van Rotterdam.

De hotelkamers met bubbelbad en sauna kun je boeken op Booking.com.

Meer hotelkamers met bubbelbad:

Dit overzicht van hotelkamers met bubbelbad in Nederland wordt regelmatig bijgewerkt. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip? Stuur gerust een berichtje via Facebook of naar lieke@reisjager.nl!

Tip: check ook mijn overzicht met de leukste huisjes met bubbelbad en de mooiste wellness suites.

Meer tips voor een wellness weekendje weg:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.