7x kindvriendelijke Fletcher hotels

Zoek je een leuk Fletcher hotel om met kinderen naartoe te gaan? Dat snap ik helemaal! Fletcher hotels zijn vaak leuk geprijsd, liggen mooi in de natuur en er zijn zeker ook kindvriendelijke Fletcher hotels. Zelf heb ik 2 kinderen van 2 en 4 en we hebben al in meerdere Fletcher hotels geslapen. Waarbij het ene Fletcher hotel beter beviel dan het andere Fletcher hotel.

Wat maakt een Fletcher hotel voor mij nou kindvriendelijk? Je moet er in elk geval een familiekamer kunnen boeken. Ook moeten er leuke dingen voor kinderen te doen zijn, bijvoorbeeld een zwembad, speelkamer, speeltuin of bowlingbaan (of allemaal!) Deze 7 Fletcher hotels zijn heel kindvriendelijk en een aanrader als je een Fletcher hotel zoekt om met je kinderen heen te gaan.

5x de leukste kindvriendelijke Fletcher Hotels met zwembad

1. Fletcher Hotel-Restaurant de Buunderkamp**** in Wolfheze (Gelderland)

Kindvriendelijk Fletcher hotel - Buunderkamp in Wolfheze - Binnenzwembad
Fletcher Buunderkamp - kinderspeelkamer

Bij Fletcher Hotel-Restaurant de Buunderkamp zijn we in de zomer van 2023 met onze kinderen geweest. boekten twee hotelkamers naast elkaar, maar je hebt hier ook familiekamers. Het hotel heeft een binnenzwembad en een speelkamer. Stel je niet teveel voor van de speelkamer: er staan wat spelletjes, een hinkelkleed en een krijtmuur, maar onze kinderen vermaakten zich prima. Buiten staat nog een groot schaakspel: leuk voor wat oudere kinderen. In de omgeving kun je heel mooi fietsen. Tip: fiets naar Juffrouw Tok in Ede, superleuk om met je kinderen te eten met een leuke speelruimte!

Fletcher Hotel-Restaurant de Buunderkamp kun je boeken bij Fletcher.

2. Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap**** in Hollum (Ameland)

Kindvriendelijk hotel Fletcher - Amelander Kaap - Zwembad met kinderzwembad
Kindvriendelijk hotel Fletcher - Amelander Kaap - Appartementen

Bij Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap ben ik zelf al als kind geweest. Ja, dat is nu dus al heel erg lang geleden 😊. Toch is dit nog steeds een leuk Fletcher hotel om met kinderen heen te gaan. Sowieso is Ameland zelf natuurlijk al een belevenis: met de boot ernaartoe en lekker spelen op het strand. Extra leuk aan het binnenzwembad bij dit hotel, is dat er een apart ondiep kinderbadje is. En als je de weg oversteekt is er een leuke speeltuin. Naast hotelkamers kun je hier ook twee- en driekamerappartementen boeken (met bad!): ideaal met kinderen!

Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap kun je boeken bij Fletcher.

3. Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle**** in Epe (Gelderland)

Kindvriendelijk Fletcher Hotel - Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle - Zwembad
Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle Bowlingbaan

Nog zo’n leuk kindvriendelijk Fletcher hotel: Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle. Dit hotel ligt in een bosrijk gebied op de Veluwe. Het hotel heeft een binnenzwembad en ook heel leuk voor kinderen: een bowlingbaan. Voor de kleintjes is er een kinderhoek met wat speelgoed. En natuurlijk kun je hier ook familiekamers boeken, anders stond het hotel niet in dit rijtje!

Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle kun je boeken bij Fletcher.

4. Fletcher Hotel-Restaurant Arnhem Doorwerth**** in Doorwerth (Gelderland)

Kindvriendelijk Fletcher hotel - Fletcher Arnhem-Doorwerth
Kasteel Doorwerth
Kasteel Doorwerth

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Arnhem Doorwerth hebben we oud & nieuw gevierd toen ik zwanger was van de tweede. Onze oudste was toen dus 2. Wat zo leuk is aan dit hotel, is dat er een binnenzwembad én een buitenzwembad zijn. Het buitenzwembad hebben wij natuurlijk geen gebruik van gemaakt middenin de winter, maar het zag er leuk uit! Ook zijn er twee buitenspeeltuinen: een wat grotere en een kleine. De grotere buitenspeeltuin heeft o.a. een leuk klimtoestel en een kabelbaan.

Qua kamertypes kun je hier familiekamers boeken met een bedbank erin. Wij sliepen in de junior suite, met een apart slaapgedeelte. Zo konden wij nog televisie kijken terwijl de kleine sliep (in de deur zat wel glas, dus het was niet helemaal afgesloten). Leuke tip voor de omgeving is om naar Kasteel Doorwerth te gaan. Hier kun je ook een speurtocht speciaal voor kinderen doen!

Fletcher Hotel-Restaurant Arnhem Doorwerth kun je boeken bij Fletcher.

5. Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland**** in Heelsum – Gelderland

Kindvriendelijk Fletcher Hotel - Fletcher Klein Zwitserland
Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland - Speelkamer

Als je bij Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland aankomt, waan je je een klein beetje in Zwitserland. De stijl aan de buitenkant van het hotel straalt namelijk wat Zwitsers uit! Het ligt trouwens echt vlakbij Hotel-Restaurant Arnhem-Doorwerth (2 kilometer ervandaan). Bij Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland ben ik geweest zonder kinderen, maar ik zou er zeker naar teruggaan met kinderen en een familiekamer boeken. Zo zijn er namelijk een binnenzwembad en een speelkamer. De speelkamer is vooral leuk voor wat kleinere kinderen. Rondom kunnen kinderen zich lekker uitleven in de bossen.

Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland kun je boeken bij Fletcher.

Nog 2 leuke kindvriendelijke Fletcher Hotels

6. Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo**** in Emmen – Drenthe

Fletcher Hotel ByZoo Emmen - Naast Wildlands - Kindvriendelijk - Speeltuin
Wildlands Adventure Zoo in Emmen
Wildlands Adventure Zoo

Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo in Emmen is één van de nieuwere Fletcher Hotels. Bovendien is het ook een heel goed beoordeeld Fletcher hotel, want het staat in de top 5 best beoordeelde Fletcher hotels van Nederland. Het hotel ligt in het centrum van Emmen, heel vlakbij Wildlands Adventure Zoo. Je kunt dus eigenlijk echt niet naar dit hotel gaan zonder een bezoekje aan Wildlands. Zelf ben ik hier nu 2x geweest en het is voor kinderen én volwassenen echt een hele leuke dierentuin, met ook attracties zoals een achtbaan. Het hotel zelf rekent helemaal op kinderen: er zijn natuurlijk familiekamers en daarnaast ligt er ook een speeltuin.

Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo kun je boeken bij Fletcher.

7. Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel**** in Uden – Noord-Brabant

Leuk Fletcher hotel met kinderen - Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel - Bowling
Kindvriendelijk Flecher Hotel - Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel - Klimpark

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel staat hoog op mijn wensenlijstje. Dit is namelijk echt een super kindvriendelijk hotel! Alleen: het heeft geen zwembad. Voor mijn kinderen wel echt een grote wens, maar misschien geven jouw kinderen (of jijzelf) er niet zoveel om. Er is namelijk verder meer dan genoeg te doen voor kinderen: zo kun je hier bowlen, midgetgolfen en is er een ‘racepark’ waar je op racesimulators op bekende racecircuits kunt rijden. Ook zijn er een speeltuin en een activiteitenterrein met klimpark. Vooral heel leuk ook voor wat oudere kinderen! En natuurlijk heb je hier ook familiekamers.

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel kun je boeken bij Fletcher.

Meer kindvriendelijke hotels in Nederland

Heb jij een tip voor een Fletcher hotel dat echt in dit lijstje hoort met kindvriendelijke hotels van Fletcher? Stuur me dan een berichtje via Instagram, Facebook of via lieke@reisjager.nl. Ik vind het altijd leuk om meer tips en ervaringen te horen, zodat ik ze toe kan voegen aan deze blog!

Zoek je meer leuke kindvriendelijke hotels? Check dan eens mijn tips voor de leukste familiehotels in Nederland en hotels met een subtropisch zwembad. En als extra tip: check ook eens mijn overzicht van de best beoordeelde Fletcher hotels in Nederland!

Meer vakantietips

Over de schrijver van dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *