Hotels met een subtropisch zwembad in Nederland

Ben je op zoek naar een hotel met een subtropisch zwembad in Nederland? Die zijn nog helemaal niet zo heel makkelijk te vinden! Daarom ben ik voor jou op jacht gegaan en heb 4 hotels in Nederland met subtropisch zwemparadijs gevonden. Met onder andere gave glijbanen, bubbelbaden, sauna’s en stoombaden.

1. Hotel De Bonte Wever**** in Assen

Hotel met subtropisch zwembad - Bonte Wever Assen
Subtropisch zwembad Bonte Wever Assen - Kinderbad

De Bonte Wever in Assen is een populair all inclusive hotel en dat is niet voor niets! Dit hotel heeft luxe kamers met heerlijke boxspringbedden, maar ook heel veel faciliteiten. Zo vind je er een groot subtropisch zwem- en saunaparadijs met een glijbaan, kruidenbaden, whirlpools en een buitenzwembad met ligweide. Ook heeft het hotel bowlingbanen, midgetgolfbanen, een binnenspeeltuin, een caféstraat en nog veel meer leuke dingen. Ik ben hier zelf al een paar keer geweest en was zelfs 12,5 jaar geleden bij de opening aanwezig. Echt een aanrader als je een hotel met subtropisch zwembad in Nederland zoekt!

Hotel de Bonte Wever kun je boeken op de website van de Bonte Wever.

2. Havezate Marveld – Groenlo

Hotel met subtropisch zwembad Nederland - Havezate Marveld
Hotel met subtropisch zwembad - Marveld - Glijbanen

Havezate Marveld is relatief nieuw hotel en onderdeel van Bungalowpark Marveld Recreatie. De kamers van Havezate Marveld zijn erg luxe, met een Nespresso apparaat, bubbelbad en een mooie, luxe inrichting. Als hotelgast kun je gebruikmaken van de faciliteiten van het bungalowpark, zoals het mooi subtropische zwembad met gave glijbanen en een wildwaterbaan. Een hele goede optie dus als je een luxe hotel met subtropisch zwembad zoekt! Ik woon hier zelf vlakbij (10 minuten rijden) en ga hier zelf ook regelmatig zwemmen met mijn kinderen (de foto’s zijn van mijzelf).

Havezate Marveld kun je boeken op Booking.com.

3. Preston Palace – Almelo

Hotel met subtropisch zwembad - Preston Palace
Hotel met subtropisch zwembad - Preston Palace - kermis (1)

Preston Palace is een bekend all inclusive hotel in Almelo waar veel te doen is. Ik ben hier zelf ook met mijn dochter van 4 geweest op ‘meidentrip’ (de foto’s hierboven van het zwembad en de kermis heb ik zelf gemaakt). Het subtropisch zwemparadijs van hotel Preston Palace is eht heel leuk: het lijkt hier wel een jungle, met hangbruggen en een sterrenhemel. Ook zijn er sauna’s, bubbelbaden en een stoombad. Als je een hotel met subtropisch zwembad voor een weekendje weg met familie of vrienden zoekt, is Preston Palace een goede optie.

Preston Palace kun je boeken bij Preston Palace.
Lees ook mijn eigen review van Preston Palace.

4. Center Parcs hotels – Verschillende plaatsen in Nederland

De Eemhof - hotel met subtropisch zwembad - Aqua Mundo
Park Zandvoort - hotel met subtropisch zwembad

Wist je dat je bij Center Parcs ook hotelkamers kunt boeken? Een goede optie als je een hotel met subtropisch zwembad zoekt. Je hebt dan namelijk de luxe van een hotel (denk aan opgemaakte bedden en een ontbijtbuffet), maar kunt wel gebruikmaken van de bekende Center Parcs faciliteiten! Zo heeft elk Center Parcs park een groot subtropisch zwembad: de Aqua Mundo. Met gave glijbanen en vaak met een wildwaterbaan. Je kunt bijvoorbeeld een hotelkamer boeken bij Center Parcs Park Zandvoort (hier heb ik zelf ook overnacht) en een hotelappartement bij Center Parcs de Eemhof. B

Hotelkamers bij Center Parcs kun je boeken op de website van Center Parcs.
Tip: Het is soms goedkoper om een hotelkamer bij Center Parcs Zandvoort te boeken op Booking.com.

Meer hotels met een subtropisch zwembad

Tip: check ook mijn tips voor tropische hotels in Duitsland met een groot subtropisch zwembad.

Ik werk dit overzicht regelmatig bij met nieuwe hotels met een subtropisch zwembad. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip of vraag? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl!

Ook interessant voor jou:

Over de schrijver van dit artikel: