Home // Home - Tips & Inspiratie // Home - Tips Weekendje Weg // Hotels met een subtropisch zwembad in Nederland
Hotels met een subtropisch zwembad in Nederland

Hotels met een subtropisch zwembad in Nederland

Laatste update: 11 december 2019

Ben je op zoek naar een hotel met een subtropisch zwembad in Nederland? Die zijn nog helemaal niet zo heel makkelijk te vinden! Daarom ben ik voor jou op jacht gegaan en heb 3 hotels in Nederland met subtropisch zwemparadijs gevonden. Met onder andere gave glijbanen, bubbelbaden, sauna’s en stoombaden.

1. Bonte Wever – Assen
De Bonte Wever in Assen is een populair all inclusive hotel en dat is niet voor niets! Dit hotel heeft fijne, luxe kamers met heerlijke boxspringbedden, maar ook heel veel faciliteiten. Je vindt er een groot subtropisch zwem- en saunaparadijs met een glijbaan, kruidenbaden, whirlpools, etc, een buitenzwembad met ligweide, bowlingbanen, midgetgolfbanen, een binnenspeeltuin/kids jungle, een caféstraat met veel gezelligheid en nog veel meer leuke dingen. Een 2-daags arrangement boek je al vanaf €99 p.p, inclusief alle maaltijden, snacks, drankjes (ook alcoholisch), faciliteiten, etc.!

Klik hier voor meer informatie, foto’s en aanbiedingen

Subtropisch zwembad Hotel Bonte Wever in Assen
Hotel Bonte Wever – Hotel met subtropisch zwembad

Bonte Wever Assen hotel met subtropisch zwembad
Hotel Bonte Wever – Hotel met subtropisch zwembad

2. Aparthotel Havezate Marveld – Groenlo
Aparthotel Havezate Marveld is relatief nieuw hotel en onderdeel van Bungalowpark Marveld Recreatie. De kamers van Havezate Marveld zijn erg luxe, met een Nespresso apparaat, bubbelbad en een mooie, luxe inrichting. Als hotelgast kun je gebruikmaken van de faciliteiten van het Bungalowpark, waaronder een heel mooi subtropisch zwembad met glijbanen, een buitenzwembad, bowlingbanen, etc. Een hele goede optie dus als je een luxe hotel met subtropisch zwembad zoekt!

Klik hier voor meer informatie, foto’s en aanbiedingen

Aparthotel Havezate Marveld Subtropisch zwembad
Hotel Havezate Marveld – Hotel met subtropisch zwembad
Hotel Marveld Crazycone glijbaan van subtropisch zwembad
Hotel Havezate Marveld – Crazycone glijbaan subtropisch zwembad

3. Preston Palace – Almelo
Preston Palace is een bekend all inclusive hotel in Almelo met veel faciliteiten. Veel gasten komen hier dan ook elk jaar terug!  Het subtropisch zwemparadijs van hotel Preston Palace is zeker de moeite waard: je ervaart de echte tropische sfeer met hangbruggen en een sterrenhemel en je vindt o.a. er ook sauna’s, bubbelbaden en een stoombad. Als je een hotel met subtropisch zwembad voor een weekendje weg met familie of vrienden zoekt, is Preston Palace een goede optie.

Klik hier voor meer informatie, foto’s en aanbiedingen

Hotel Preston Palace Almelo - Subtropisch zwemparadijs
Hotel Preston Palace – Hotel met subtropisch zwembad
Subtropisch zwembad Hotel Preston Palace Almelo
Hotel Preston Palace Almelo – Hotel met subtropisch zwembad

4. Center Parcs – Verschillende plaatsen in Nederland
Wist je dat je bij Center Parcs ook hotelkamers kunt boeken? Een goede optie als je een hotel met subtropisch zwembad zoekt. Je hebt dan de luxe en service van een hotel, met lekkere opgemaakte bedden, schoonmaak en een ontbijtbuffet, maar je kunt daarnaast ook gebruikmaken van de bekende Center Parcs faciliteiten! Zo heeft elk Center Parcs park een groot subtropisch zwembad: de Aqua Mundo. Met gave glijbanen en vaak met een wildwaterbaan. Je kunt onder andere een hotelkamer boeken bij Center Parcs Park Zandvoort en een hotelappartement bij Center Parcs de Eemhof.

Klik hier voor meer informatie, foto’s en aanbiedingen 

Center Parcs De Eemhof hotelsuites - Subtropisch Zwembad
Center Parcs De Eemhof hotelsuites – Subtropisch Zwembad

Park Zandvoort - hotelkamer met subtropisch zwembad
Park Zandvoort – hotelkamer met subtropisch zwembad

Tip: zoek je een tropisch hotel in Duitsland met een groot subtropische zwembad? Check dan dit overzicht (klik hier)!

Ik werk dit overzicht regelmatig bij met nieuwe hotels met subtropisch zwembad en nieuwe aanbiedingen (laatste update: 11 december 2019)! Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg Reisjager dan via Facebook. Heb je een tip of vraag? Stuur me gerust een berichtje via Facebook of lieke@reisjager.nl!