Home // Autovakantie // 5x tips voor luxe vakantieparken in België

5x tips voor luxe vakantieparken in België

Zoek je een luxe vakantiepark in België? Ik heb vijf tips voor je op een rij gezet voor luxe vakantieparken! O.a. vlak over de grens, in de Ardennen en aan de Belgische kust. Alle vijf zijn het moderne vakantieparken met sfeervol en luxe ingerichte vakantiehuizen en goede faciliteiten. Sommige van deze luxe Belgische vakantieparken zijn zelfs splinternieuw!

Inhoud luxe vakantieparken België

Naam en locatie vakantieparkBijzonderheden luxe vakantiepark
1. Terhills Resort in Dilsen-Stokkem (Belgisch Limburg)Nieuw luxe vakantiepark met cottages aan het water
2. Roompot Park Eksel in Hechtel-Eksel (Belgisch Limburg)Splinternieuw vakantiepark met waterspeeltuin
3. Roompot Breeduyn Village in Bredene aan de Belgische kustNieuw en luxe vakantiepark aan de Belgische kust
4. Golden Lakes Villages in de Belgische ArdennenDuurzaam en luxe vakantiepark in de natuur
5. Europarcs Hoge Kempen in Zutendaal (Belgisch Limburg)Luxe vakantiepark vlak over de grens

5x Luxe vakantieparken in België

Nieuw en luxe vakantiepark Belgie - Vakantiepark Terhills Resort

Terhills Resort is een nieuw en superdeluxe vakantiepark. Officieel valt het onder Center Parcs, maar het is niet te vergelijken met de Center Parcs parken zoals je ze kent in Nederland. Terhills ligt middenin de natuur en aan het water dat zie je overal terug. Boek bijvoorbeeld een cottage met je eigen aanlegsteiger en ‘e-boat’. Op het park vind je een luxe zwembad met buitenbad, wellness en kinderbad. Voor kinderen is er genoeg te doen: van binnenspeletuin tot kinderboerderij.

Terhills Resort by Center Parcs kun je boeken op de website van Center Parcs.

Luxe vakantiepark Belgie - Roompot Eksel

Roompot Vakantiepark Eksel is een splinternieuw vakantiepark in Belgisch Limburg. Een modern en kleinschalig vakantiepark in een prachtig natuurgebied. Het park is zo nieuw, dat een deel nog in aanbouw is. In het voorjaar van 2023 is het centrumgebouw klaar met o.a. een binnenspeeltuin en een buitenspeeltuin. De outdoor waterspeeltuin en de padelbaan zijn al wel klaar!

Roompot Vakantiepark Eksel kun je boeken bij Roompot.

Luxe Vakantiepark in Belgie aan de kust - Roompot Breeduyn Village in Vlaanderen

Aan de Belgische kust ligt het nieuwe vakantiepark Breeduyn Village. Bij Breeduyn Village kun je vakantiehuizen voor 4 of 6 personen boeken. Er zijn ook speciale kindervilla’s met o.a. kindermeubilair en een bolderwagen. De bolderwagen is ideaal voor een dagje naar het strand, die ligt namelijk maar op 200 meter afstand!

Breeduyn Village kun je boeken bij Roompot.

Golden Lakes Village - Luxe vakantiepark België

Ook een prachtig luxe vakantiepark is Golden Lakes Village. Dit vakantiepark ligt aan het meer Eau d’Heure waar veel te beleven is. Waterskiën, zeilen, vissen: voor ieder wat wils! Op dit vakantiepark verblijf je in ruime en duurzame vakantiehuizen. Naast het park ligt een nieuw wellnesscentrum en op loopafstand een groot zwembad met een binnen- en buitenzwembad. Deze locatie in de Ardennen is echt een ontzettende leuke plek voor een vakantie!

Golden Lakes Village kun je boeken bij TUI.

Europarcs Hoge Kempen - Luxe vakantiepark in Belgie

Vlak over de grens bij Maastricht ligt Europarcs Hoge Kempen. Hier boek je nieuwe accommodaties, zoals chalets. Wil je liever iets bijzonders? Dan kun je hier ook luxe glampingtenten boeken! Tegenover het park ligt een mooi buitenzwembad met een peuterbad, waar je als parkgast gratis gebruik van kunt maken.

Europarcs Hoge Kempen kun je boeken bij Europarcs.

Meer tips voor een luxe vakantiepark in België

Heb jij een tip voor een luxe vakantiepark in België dat eigenlijk echt in dit lijstje hoort? Stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Check ook mijn tips voor glampings in de Ardennen, vakantieparken aan de Belgische kust en luxe vakantieparken in Nederland.

Meer vakantietips: