Camping aan het Gardameer met glijbanen

Zoek je een camping aan het Gardameer met glijbanen? Die zijn er genoeg! Check mijn 8 tips voor leuke campings met glijbanen die direct aan het Gardameer liggen. Superleuk om met kinderen naartoe te gaan en te genieten van een lekkere zomerse vakantie met veel spetterplezier!

Overzicht campings aan het Gardameer met glijbanen

Camping aan het Gardameer met glijbanenBijzonderheden
1. Camping Lido*** in LasizeMeerdere glijbanen en zwembaden
2. Camping Piano di Clodia***** in LaziseAcht glijbanen, grote zwembaden
3. Camping Bella Italia**** in Peschiera del GardaMeerdere glijbanen en zwembaden
4. Camping Cisano/San Vito**** in CisanoNieuwe zwembaden met glijbanen
5. Camping Belvedere*** in LasizeTwee grote waterglijbanen en naast waterpark
6. Camping Park Delle Rose*** in LaziseTwee grote, lange glijbanen
7. Camping Eden**** in San Felice del BenacoTwee glijbanen en waterspeeltuin
8. Camping Hu Altomincio Village**** in Vallegio sul MincioMooie zwembaden met drie glijbanen

1. Camping Lido*** in Lasize aan het Gardameer

Ik was zelf 3 jaar geleden met vrienden en onze dochter van 1 naar Camping Lido aan het Gardameer. Ik moet eerlijk zijn: onze dochter was te klein voor de grote glijbanen, maar voor grotere kinderen zijn erg gave glijbanen. En geen zorgen over onze dochter: ook voor haar waren er leuke kleinere glijbanen. Camping Lido ligt direct aan het Gardameer en wat ik zelf leuk vond: op loopafstand ligt een klein dorpje met een paar restaurants en winkeltjes.

Camping Lido kun je boeken bij Suncamp (bungalowtenten).

2. Camping Piani di Clodia***** in Lazise

Wauw, camping Piani di Clodia is echt een walhalla voor zwemliefhebbers! Je vindt hier veel glijbanen en ook veel zwembaden. Snelle, grote glijbanen, familieglijbanen en spannende glijbanen: voor iedereen is heir genoeg waterpret te vinden! Dit is echt wel één van de toppers als je een camping met glijbanen aan het Gardameer zoekt. Je kunt hier appartementen en stacaravans boeken en natuurlijk ook gewoon kamperen met je eigen kampeermiddel.

Camping Piani di Clodia kun je boeken bij:
Suncamp (stacaravans, appartementen en kampeerplaatsen)
Vacanceselect (stacaravans en appartementen)
TUI (stacaravans en appartementen)

3. Camping Bella Italia**** in Peschiera del Garda

Camping Bella Italia is een bekende, grote camping aan het Gardameer. Deze camping heeft meerdere mooie glijbanen met speeltoestellen voor kleinere kinderen, maar ook twee grote gave en kleurrijke waterglijbanen. Er wordt veel georganiseerd door het animatieteam en er zijn maar liefst 4 restaurants. En natuurlijk ligt ook deze camping direct aan het strand van het Gardameer. Je kunt hier allerlei soorten stacaravans boeken en natuurlijk ook gewoon met je eigen caravan of tent komen!

Camping Bella Italia kun je boeken bij:
Eurocamp (stacaravans)
Vacanceselect (stacaravans)
Suncamp (stacaravans en kampeerplaatsen)
Roan (stacaravans)

4. Camping Cisano/San Vito**** in Cisano

Camping Cisano/San Vito is echt een aanrader als je een camping aan het Gardameer met glijbanen zoekt. Op deze grote camping vind je een nieuw zwembadcomplex met meerdere glijbanen, zwembaden en een watertoestel. Plof neer op een lekker ligbedje en geniet van een drankje en je boekje terwijl je kinderen telkens opnieuw van de glijbaan roetsjen. Wil je nog meer waterplezier? Loop door het tunneltje en je staat al op het zandstrand van de camping. Een zandstrand zie je trouwens niet vaak aan het Gardameer, dus dat is extra leuk.

Camping Cisano/San Vito kun je boeken bij:
Roan (stacaravans)
Homair (stacaravans)
Vacanceselect (stacaravans en safaritenten)
Suncamp (stacaravans, safaritenten en kampeerplaatsen)

5. Camping Belvedere*** in Lasize

Camping Belvedere ligt direct aan het Gardameer en heeft een eigen kiezelstrand. Maar natuurlijk heeft deze camping ook glijbanen, anders stond het niet in dit overzicht :). Er zijn namelijk twee grote glijbanen. Wat ook leuk is: naast de camping liggen pretpark Movieland en Caneva Aquapark. Bij Movieland kun je je waarschijnlijk wel wat voorstellen: een pretpark met attracties zoals achtbanen in Hollywood stijl. Maar ook het aquapark is heel leuk: met allerlei glijbanen en waterattracties.

Camping Belvedere kun je boeken bij:
Roan (lodgetenten)
Vacanceselect (lodgetenten en stacaravans)

6. Camping Park Delle Rose*** in Lazise

Camping Park Delle Rose ligt ook aan het strand aan het Gardameer. En ook hier vind je mooi zwembaden met glijbanen. Er zijn twee grote, lange glijbanen en een wat kortere, lagere glijbaan voor kleinere kinderen. Een hapje eten kan in het restaurant, waar je natuurlijk ook lekkere Italiaanse pizza’s kunt krijgen! Je kunt bij Camping Park Delle Rose luxe lodgetenten huren.

Camping Park Delle Rose kun je boeken bij:
Roan (lodgetenten)
Vacanceselect (lodgetenten)

7. Camping Eden**** in San Felice del Benaco

Camping Eden ligt in San Felice del Benaco, in het Zuidesten van het Gardameer. Het is geen megagrote camping, maar er is wel genoeg te doen. Een zwembad met glijbanen natuurlijk, maar ook een leuke waterspeeltuin voor de kleintjes. Voor meer waterplezier plof je neer op het privé kiezelstrandje of op de grasligweide aan het Gardameer. Overnachten kan hier in verschillende soorten stacaravans.

Camping Eden kun je boeken bij:

Roan (stacaravans)
Vacanceselect (stacaravans)
Eurocamp (stacaravans)
Suncamp (stacaravans)

8. Camping Hu Altomincio Village**** in Vallegio sul Mincio

Camping Hu Altomincio Village (ook bekend als Camping Altomincio Family Park) heeft een groot zwembadcomplet met drie grote glijbanen. Ook is er een leuke klimrots (zie de foto’s :)). De camping is groot, maar je kunt gebruikmaken van het campingtreintje. Handig, als je met je spullen na het zwembad wilt! Deze camping ligt, in tegenstelling tot de andere campings, niet direct aan het Gardameer, maar wel vlakbij (op 7km). Maar eigenlijk hoef je de camping amper af, want er is meer dan genoeg te doen!

Camping Hu Altomincio Village (Altomincio Family Park) kun je boeken bij:
Suncamp (stacaravans)
Roan (stacaravans)
TUI (stacaravans)
Eurocamp (stacaravans)
Vacanceselect (stacaravans)

Meer tips voor een camping met glijbanen aan het Gardameer

Nog een extra tip voor een camping met glijbanen aan het Gardameer: Camping La Quercia. Deze is wel heel snel volgeboekt, maar wie weet is er nog een plekje voor jullie periode. Heb jij zelf een tip voor een leuke camping aan het Gardameer met glijbanen? Stuur me een berichtje via mijn Instagram of Facebook. Vind ik leuk!

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel: