6x de leukste vakantieparken in Zuid-Limburg

Zoek je een vakantiepark in Zuid-Limburg? Check mijn zes tips voor de leukste vakantieparken in Zuid-Limburg! In deze heuvelachtige regio lijkt het soms net alsof je in het buitenland bent. De vakantieparken in dit overzicht zijn de allerleukste van Zuid-Limburg. Ze hebben bijvoorbeeld een mooi zwembad of liggen op een prachtige plek in de heuvels.

Verkort overzicht tips vakantieparken in Zuid-Limburg:

Vakantiepark Zuid-LimburgBijzonderheden vakantiepark
1. Dormio Resort MaastrichtLuxe vakantiepark op 10 minuten fietsen van Maastricht
2. Roompot GulpenUniek en luxe kleinschalig vakantiepark
3. Landal Vakantiepark Hoog VaalsVeel faciliteiten voor kinderen
4. Resort Mooi BemelenNieuw vakantiepark met buitenzwembad
5. Topparken Résidence ValkenburgModern vakantiepark met veel faciliteiten
6. Europarcs Brunssumerheide
Rustig vakantiepark met natuur- en strandbad

6x tips vakantiepark Zuid-Limburg

1. Dormio Resort Maastricht in Maastricht

Dormio Resort Maastricht - Vakantiepark in Zuid-Limburg

Dormio Resort Maastricht is een luxe, vrij nieuw vakantiepark vlakbij Maastricht. Binnen 10 minuten fietsen sta je al op het Vrijthof! De vakantiehuizen op dit park zijn luxe ingericht en je kunt hier zelfs luxe wellnesswoningen boeken. Voor kinderen zijn er speciale kidswoningen, een leuk binnenzwembad met glijbaan en een leuk animatieprogramma tijdens de schoolvakanties.

Dormio Resort Maastricht kun je boeken bij Dormio Resorts.

2. Roompot Gulpen in Gulpen

Qurios Gulpen - Vakantiepark Zuid-Limburg

Roompot Gulpen (heette eerder: Qurios Gulpen) ligt op een prachtige plek in Zuid-Limburg, middenin de heuvels. De vakantiehuisjes hier zijn uniek ingericht en gaan op in de natuur. Roompot Gulpen is een rustig, autovrij en kleinschalig park in Zuid-Limburg met o.a. een brasserie. Voor de kinderen zijn er speeltuinen en animatie.

Roompot Gulpen kun je boeken bij Roompot.

3. Landal Vakantiepark Hoog Vaals in Vaals

Landal Hoog Vaals - Vakantiepark Zuid-Limburg

Landal Vakantiepark Hoog Vaals is een vakantiepark waar veel te doen is. Zo zijn er onder andere een zwembad met glijbaan, een indoorspeelparadijs, een speciale activiteitenhal voor oudere kinderen en bowlingbanen. Ook leuk: je kunt hier speciale kinderbungalows boeken.

Landal Vakantiepark Hoog Vaals kun je boeken bij Landal.

Tip: Landal heeft in Zuid-Limburg nog meer vakantieparken, namelijk Landal Kasteeldomein de Cauberg, en Landal De Waufsberg (beste Landal park van Nederland)

4. Resort Mooi Bemelen in Bemelen

Resort Mooi Bemelen - Vakantiepark in Zuid-Limburg

Resort Mooi Bemelen is een nieuw vakantiepark in Zuid-Limburg. Het vakantiepark ligt vlakbij Valkenburg, Maastricht en de Duitse en Belgische grens. Je kunt hier luxe vakantiehuizen boeken, ook met sauna. Het park heeft een prachtig nieuw buitenzwembad met apart kinderbad en een leuke speeltuin.

Resort Mooi Bemelen kun je boeken op de website van Resort Mooi Bemelen.

5. Topparken Résidence Valkenburg in Schin op Geulantiepark

Topparken Residence Valkenburg - Vakantiepark in Zuid-Limburg

Topparken Résidence Valkenburg is een leuk vakantiepark in Zuid-Limburg met veel faciliteiten. Zo zijn er een verwarmd buitenzwembad, een hip restaurant en een leuke speeltuin. Je kunt hier allerlei verschillende soorten vakantiehuisjes boeken, van comfortabel tot heel luxe met privé wellness!

Topparken Résidence Valkenburg kun je boeken bij Topparken.

6. Europarcs Brunssummerheide in Brunssum

Europarcs Vakantiepark Brunssummerheide in Zuid-Limburg

Europarcs Brunssummerheide ligt op een hele mooie locatie, direct aan de Brunssummerheide. Het vakantiepark heeft o.a. een groot natuurbad, waar je lekker kunt zwemmen en vissen. Ook zijn er een dierenweide, speeltuinen en een leuk restaurant. In de zomervakantie is er een leuk animatieteam.

Europarcs Brunsummerheide kun je boeken bij Europarcs.

Tip: Europarcs heeft nog meer vakantieparken in Zuid-Limburg, namelijk Europarcs Gulperberg en Europarcs Poort van Maastricht.

Meer tips voor een vakantiepark in Zuid-Limburg:


Heb jij een tip voor een vakantiepark in Zuid-Limburg die er eigenlijk echt bij moet in dit overicht? Stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

Check ook mijn tips voor luxe vakantieparken in Nederland en glamping in Zuid-Limburg.

Meer vakantietips:

Over de schrijver van dit artikel: