Review: Mooi Twente Lodges in Markelo

In 2022 ging ik met mijn partner en 2 kinderen (toen bijna 1 en 3) een paar dagen in de zomervakantie weg naar Mooi Twente Lodges in Markelo! We kozen dit park vooral vanwege de luxe huisjes met groot bubbelbad (zoiets als een jacuzzi). Je kunt het park boeken op de website van Mooi Twente Lodges zelf en bij Booking.com.

Luxe vakantiehuizen bij Mooi Twente Lodges

De vakantiehuizen bij Mooi Twente Lodges zijn helemaal nieuw, want het park opende in 2022 haar deuren. Én de vakantiehuizen zijn lekker luxe. Ze hebben twee slaapkamers en twee badkamers, waarvan één met een ruime sauna waar je in kunt liggen. In de badkamer lagen luxe doucheproducten van Atelier Rebul klaar (dit jaar ook voor moederdag gekregen, en die geur brengt met meteen weer terug naar Mooi Twente Lodges!)

In de keuken vind je o.a. een Nespresso-apparaat, de cupjes liggen klaar. In de woonkamer vind je een open haard (die je ook buiten kunt gebruiken) en een televisie met o.a. Netflix en Disney Plus. Maar waarvoor wij vooral kwamen: het grote bubbelbad buiten (net zoiets als een Jacuzzi)! Heerlijk om hier overdag met de kinderen in te dobberen, maar ook om ’s avonds nog samen een wijntje te drinken, terwijl de kinderen op bed lagen. Het water van het bubbelbad is lekker warm, dus ook prima te doen als het wat minder mooi weer is. De begroeiing rondom het huisje was nog vrij nieuw, waardoor we niet veel privacy hadden (vonden we niet erg), dat zal nu beter (2023) beter zijn.

Opzet van het vakantiepark

Mooi Twente Lodges is eigenlijk een soort klein vakantieparkje met 25 vakantiehuisjes naast Camping Landgoed Kattenbergse Hoeve. Het fijne is dat het bij Mooi Twente Lodges heel rustig is, maar je wel zo de camping oploopt en kunt genieten van de reuring daar. Toen wij er waren, was er nog een nieuw deel in aanbouw, dit is nu klaar. Bij Zicht op Twente kun je nu ook superdeluxe nieuwe vakantiehuisjes boeken met een groot bubbelbad op het terras!

Faciliteiten bij Mooi Twente Lodges

Als gast van Mooi Twente Lodges kun je gratis gebruik maken van de faciliteiten van Landgoed Kattenbergse Hoeve. Het ligt er direct naast, dus je loopt er zo heen. Hier vind je o.a. een buitenzwembad met een klein kinderbad en een leuke speeltuin met een klimtoestel en een air trampoline. Voor het buitenzwembad was het nog net iets te koud, maar uit de speeltuin waren onze kinderen niet weg te slaan! Gelukkig konden we ze omkomen met een ijsje 😊. Er zijn namelijk ook een kleine winkel en een restaurant met terras, waar we een ijsje konden eten.

Omgeving van Mooi Twente Lodges

Mooi Twente Lodges ligt – je raadt het al – in Twente. Nu is dat niet zo heel ver van ons huis (zo’n 35 minuten rijden), dus we zijn al redelijk bekend in deze omgeving. Wij kozen er dan ook voor om vooral te genieten van het huisje en het lekkere bubbelbad, maar er is echt meer dan genoeg te doen in de omgeving. Zo is Markelo een gezellig dorp met meerdere restaurants en terrassen en als je van natuur houdt, is de Holterberg vlakbij.

Meer over Mooi Twente Lodges

Wil je meer weten over onze ervaring bij Mooi Twente Lodges? Stuur me gerust een berichtje via Instagram of Facebook. Een mailtje sturen naar lieke@reisjager.nl mag ook altijd! Tip: check ook mijn overzicht met nog meer mooie wellness huisjes met sauna en groot bubbelbad.

Meer luxe vakantiehuizen en vakantieparken:

Over de schrijver van dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *