4 tips: vakantiehuis met sloep huren

Wil je een vakantiehuis met sloep huren? Ik heb 4 tips voor je op een rij gezet om een vakantiehuis met sloep te huren in o.a. Friesland en Giethoorn. Bij deze vakantieparken is je sloep standaard inbegrepen bij je vakantiehuis of kun je een voordelig vakantiehuis met sloeparrangement boeken. Perfect als je wilt genieten van een vakantie met je eigen sloep!

Huisje met sloep huren Weerribben

1. Vakantiepark Giethoorn – Vakantiehuis met sloep huren in Giethoorn (Overijssel)

Vakantiepark Giethoorn - Vakantiehuis met sloep huren Giethoorn

Op vakantiepark Giethoorn kun je fijne vakantiehuizen met sloep huren. Van april t/m oktober is een luxe elektrische sloep inbegrepen bij alle vakantiehuizen behalve bij types ‘Watersnip’ en ‘Lepelaar’.* Nationaal Park de Weerribben-Wieden, waarin Giethoorn ligt, is een erg mooi gebied om met je eigen sloep rond te varen. Het wordt niet voor niets het ‘Venetië van het Noorden’ genoemd!

De vakantiehuizen met sloep op vakantiepark Giethoorn kun je boeken op de website van Vakantiepark Giethoorn en bij Roompot.

2. Vakantiepark Waterstaete in Ossenzijl – Nieuw vakantiepark met villa’s met sloep (Overijssel)

Waterstaete Ossenzijl - Vakantiehuis met sloep huren

Vakantiepark Waterstaete in Ossenzijl is een nieuw vakantiepark aan het water, met luxe vrijstaande watervilla’s met sloep. Bij alle vakantiehuizen is vanaf april t/m oktober* je eigen sloep inbegrepen. Met je eigen sloep kun je Nationaal Park Weerribben-Wieden ontdekken, een prachtig gebied.

De vakantiehuizen met sloep bij Vakantiepark Waterstaete kun je boeken op de website van Vakantiepark Waterstaete en bij Roompot.

Nog meer tips voor een vakantiehuis met sloep

3. Vakantiepark Kuilart – Vakantiehuis met sloep boeken (Friesland)

Watervilla - Vakantiepark Kuilart - Vakantiehuis met sloep huren Friesland

Vakantiepark Kuilart is een luxe vijf-sterrenvakantiepark in Friesland, waar je vakantiehuizen met sloep kunt huren. Hiervoor kun je het speciale sloeparrangement boeken. Op het park is genoeg te doen: er zijn een zwembad en bowlingbaan, een leuk animatieteam en je kunt zelfs suppen! Een goede optie als je een vakantiehuis met sloep wilt huren in Friesland!

De vakantiehuizen met sloep op Vakantiepark Kuilart kun je boeken op de website van Vakantiepark Kuilart.

4. It Wiid – Vakantiehuis met sloep huren in Friesland

Vakantiepark It Wiid - Vakantiehuis met sloep huren Friesland

It Wiid is een 5-sterrencamping en vakantiepark met leuke faciliteiten. Zo zijn er een groot buitenzwembad met een glijbaan, peuterbad en zonneweide, een grote speeltuin met een klim- en klauterkasteel en tennisbanen. En natuurlijk kun je hier ook vakantiehuizen met een sloep huren. Dit kan trouwens wel alleen in het laagseizoen (niet in juli in augustus). In de zomer kun je natuurlijk wel gewoon ‘los’ een sloep huren.

De vakantiehuizen met sloep kun je boeken op de website van Ardoer (keten waar het park bijhoort).

Heb jij een tip voor een vakantiehuis met sloep?

Tip: bekijk ook eens mijn overzicht voor vakantieparken aan het water of hotels in Friesland aan het water.

Heb jij ook een tip om een vakantiehuis met sloep te huren, die eigenlijk écht niet mag ontbreken in dit overzicht? Reageer hieronder of stuur me een berichtje via Facebook of via lieke@reisjager.nl.

*Dubbelcheck tijdens het boeken of de genoemde periode en type vakantiehuizen waarbij een sloep wel/niet inbegrepen is actueel is.

Meer tips voor vakantiehuizen:

Over de schrijver van dit artikel: